International School of Oradea | International School of Oradea

Bine ați venit!

ISO este o școală care se mândrește cu primirea călduroasă oferită copiilor și părinților din întreaga lume. Sperăm ca site-ul nostru să vă transmită ceva de această lucru.

Grădinița / Creșă

Grădinița / Creșă

2-5 years
Învățământ primar

Învățământ primar

5-8 years

Hai să ne cunoaștem!

Ziua demo

Cea mai bună modalitate de a înțelege ceea ce ISO are de oferit copiilor dvs. este să venit și să vă convingeți de atmosfera calda a școlii în care elevii noștri cresc și se dezvoltă în fiecare zi.

Cluburile!

Noutăți!

Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

Dragă colegule,

Sperăm ca Sărbătorile ti-au adus bucurie în suflet si te-au găsit sănătos. Sperăm ca ai deja planuri pentru 2021 si suntem convinși ca le vei realiza.

Noi, cei de ISO, credem cu tărie că EDUCAȚIA este baza oricărei societăți. Suntem convinși de faptul că EDUCAȚIA trebuie sa aibă prioritate in planurile noastre, ale tuturor.

Însă, pentru a avea ce oferi elevilor, credem ca noi, ca si educatori, trebuie mereu sa ne perfectionam. Atat tehnicile de predare, cat si viziunea, care trebuie adaptata nevoilor elevilor.

Tocmai de aceea, ISO le oferă profesorilor sai cursuri de specialitate si acces constant la informații de actualitate din EDUCAȚIE.

Cursul "Efficient teaching and hybrid learning in EYFS and Primary" este o astfel de initiativa.

Ce anume trebuie sa stii?

✅ Că ne intalnim pe 7 ianuarie, la 9:00, la o cafea virtuala

✅ Că este vorba de un training de specialitate pe platforme educaționale, pentru profesori si educatori

✅ Că acest curs durează 4 ore si se desfășoară in online si va atinge subiecte interesante: condițiile predarii in online si in sistem hibrid, adaptarea la aceste metode de predare, captarea interesului elevilor

✅ Că este exclusiv in limba engleza si este prezentat de către un trainer de specialitate din Marea Britanie, din cadrul companiei DragonFly


✅ Că oferă acces la informații de specialitate din partea Companiei DragonFly, considerată unul din liderii providerilor de cursuri de specialitate in educație , cu peste 250.000 de profesori din 300 de școli si peste 50 de tari, care au ales sa fie formați de ei.

✅ Că În cele câteva ore petrecute impreuna, vom învață cum sa fim inspirați in sală de clasa, fie aceasta una fizica sau online

Vom aprofunda tehnicile de predare ale secolului 21
Vom eficientiza predarea in online si în hibrid
Vom vorbi despre sănătatea emoțională

Pe scurt, dacă ești din categoria celor mereu dornici sa inoveze, sa se dezvolte, este un curs pe care nu trebuie să-l ratezi.

De ce te-ai grăbi sa te înscrii? Pentru ca Oferim participarea gratuită si acces la informații de calitate, livrate de un trainer specializat.

Tot ce trebuie să faci, este sa ne lași un mesaj privat, spunandu-ne ce te motiveaza in meseria de profesor, iar noi te vom contacta pentru a-ti oferi toate detaliile.

📲ps: apropo aplicam regula, primul venit, primul servit.

Noi abia așteptam sa te cunoastem pentru ca știm ca mereu avem de învățat unii de la alții.

Cu drag,

EChipa ISO

www.dragonfly-training.co.uk/
... See MoreSee Less

View on Facebook

Merry Christmas everyone!

Craciun Fericit tuturor!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Astăzi vă prezentăm echipa Shichida, partenerii noștri în ale educației, care și-au propus ca în 2020 să aducă o mai multă valoare în sistemul educațional din România.

Noi zicem că au reușit, voi ce ziceți?

Echipa Shichida pune foarte mult accent pe educația de calitate ridicată, iar instructorii foarte riguros pregătiți sunt gata să vă îndrume pașii spre o educație benefică și de succes.

😍 Pe final de an echipa Shichida vă urează Un Crăciun magic și sărbători fericite, iar în anul ce urmează vă invită să le faceți o vizită la centru și să vă familiarizați cu Metoda Shichida .
... See MoreSee Less

View on Facebook

Carolling is such a joy in our international community 💚

#christmasiscoming #Christmas2020 #carols #education #educationmatters #LoVeIsO
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

International School of Oradea

Happy Monday everyone! 🤩

#4 days till Christmas and we want to start this week with good vibes and smiles.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Latest blog posts

Helping your child with spelling

Spelling can be fun! How do you help your child learn to spell new words?  How do you get them to remember the spelling, use it in their writing and remember what the word means? There are many ways to help children improve their spelling.  The key is to not only help...

citește mai mult

IS ORADEA

Contact

4 + 10 =

Telefon

+40 770 903 819

Email

[email protected]

ADRESA

International School of Oradea
Calea Armatei Române 1F,
Oradea – Bihor
Cod Poștal – 410203