Director

Domnul Dündar este născut în Izmir, Turcia. A locuit în București începând cu anul 2000. Începând cu iunie 2017 a început o nouă experiență în Oradea.
A absolvit Universitatea din București cu diploma de licența în lingvistica și literatura străină si masteratul in Managementul Educației Engleza-Spaniola / Universitatea București. A lucrat la ISB timp de 8 ani având diferite funcții, cum ar fi profesor de limba spaniolă, consilierul în carieră, coordonatorul alumni, coordonatorul anului 6. De-a lungul anilor a obținut certificări în IB Spanish ab initio cat 1 certificat / Curs de Protecție a Copilului EduCare. Când vine vorba de pasiuni, călătoriile și de vizionarea fotbalului sunt lucrurile care ii plac cel mai mult. Există un singur lucru care îi place mai mult și acesta este petrecerea timpului cu familia sa.
Ca un sfat pentru elevii săi și nu numai, el menționează: “Alegeți lucrul care vă bucură pentru a-l face în viața voastră. Acesta a fost sfatul pe care l-am dat tuturor elevilor mei care mi-au cerut opinia cu privire la planurile lor academice viitoare. În același timp, acesta este motto-ul pe care încerc să îl aplic și în viața mea. Educația nu este o profesie pentru mine, este un stil de viață, este valoarea din care continui să fac scopul vieții mele “