Cambridge Preparation Centre

Clubs 15-17

O educație de viitor care îi va deschide larg ușa spre oportunități reale în carieră și în viață. ISO te aduce mai aproape de visul tău: de a-ți vedea copilul devenind un adult independent, respectat, capabil să facă față vieții.

Bun venit la ISO România!

sau sună la 0770 460 852 pentru mai multe detalii.

Design fara titlu 2

Cambridge Young Learners (Starters-Movers-Flyers)

Grupa de vârstă: 8 ani+

Învățarea trebuie respectată din copilărie, până la vârsta adultă și nu numai.

Acesta este motivul pentru care luăm în considerare impactul pe care materialele noastre îl au asupra rezultatelor școlare ale copiilor, precum și asupra dezvoltării sociale, emoționale și cognitive.

Screenshot 2023 03 16 at 13.16.04

sau sună la 0770 460 852 pentru mai multe detalii.

Vezi formularul de înregistrare aici

Cambridge English Qualifications Preparation Center

Age group: age 8 and up

Design fara titlu 4

Cambridge English Qualifications sunt examene de limba engleză cu ajutorul cărora învățarea limbii engleze devine plăcută, eficientă și plină de satisfacții.

Cambridge English Qualifications for Schools au fost create special pentru copii și adolescenți cu un conținut care corespunde intereselor și abilităților acestora. Cu Cambridge English, elevii își îmbunătățesc nivelul de engleză pas cu pas și rămân motivați datorită diplomelor care dovedesc progresul acestora pe tot parcursul anului școlar. Pregătirea pentru examenele Cambridge English este pe deplin compatibilă cu programa școlară din România, iar diplomele sunt recunoscute de către Ministerul Educației Naționale.

Indiferent de obiectivele pe care le aveți, certificatele Cambridge English reprezintă o marcă a excelenței, fiind recunoscute de mii de organizații din întreaga lume.

Taxă pentru curs

TAXĂ

1200
RON
pentru cele 9 ședințe
  • Se poate achita și în 3 rate a câte 400 RON

Date de contact

Contact secretariat

Admitere

Înscrie chiar acum copilul!