Lucrând la ISO

International School of Oradea este co-fondată de ADLO (Agenția de Dezvoltare Locală din Oradea), Fundația Lumina – International School of Bucharest și Primăria Municipiului Oradea.

ISO urmează cursuri bazate pe curriculum-ul internațional Cambridge. Engleza este limba de instruire.

Profesorii de la ISO provin merite diferite. Unii sunt profesori cu experientă în sistemul internațional, în timp ce alții ni s-au alăturat direct din sistemul britanic. Toți împărtășesc o convingere comună în ceea ce privește beneficiile școlarizării în sistemul internațional și se angajează să ofere elevilor noștri cea mai bună educație posibilă.

ISO recrutează profesioniști bine pregătiți cu experiență relevantă în predarea curriculumului național britanic, dar contribuțiile la programele co-curriculare sunt esențiale. Profesori remarcabili din alte sisteme de învățământ  vor fi luați în considerare dacă aplicantul este dispus să învețe și să lucreze în cadrul sistemului predat la ISO. Pachetul de remunerare reflectă statutul și calitatea acestei școli de renume internațional.

Suntem un angajator care oferă șanse egale angajaților și suntem dedicați în oferirea oportunităților de dezvoltarea profesională continuă a tuturor angajaților noștri. Promovăm în mod activ bunăstarea tuturor elevilor și a angajaților noștri și cunoaștem și susținem toate Politicile de salvgardare și procedurile de protecție a copiilor în cadrul școlii.