Invățământul primar

Bine ați venit la Școala primară ISO,

 Școala noastră este un loc vibrant, cald și inspirational pentru copii să învețe. De la o vârstă fragedă, profesori bine pregătiți, dezvoltă curiozitatea naturală a copiilor pentru a explora lumea din jurul lor. Facem tot posibilul pentru a angaja dorința intrinsecă a copiilor de a învăța și sperăm că acest lucru va rămâne pe tot parcursul vieții.
Credem că copiii realizează cele mai bune rezultate atunci când există un parteneriat puternic între acasă și școală.
 Valorile noastre fundamentale -Învață- Respectă- Reușește, sunt esențiale pentru învățarea pastorală și academică. Oferim oportunități de a experimenta viața dincolo de sălile de clasă și de a urma o abordare holistică a predării și învățării noastre. Fiecare tematică încorporează excursii educaționale, vizite și activități pentru a îmbogăți învățarea copiilor. În plus, există un program extensiv de programe extracurriculare, cu o gamă largă de activități sportive și activități care să permită tuturor copiilor să își dezvolte în continuare interesele și grupurile de prietenie. ISO este o școală în care copiii dumneavoastră pot obține rezultate academice și pot deveni conștienți, și independenți.                                                   

Urmăm Curriculumul Național al Marii Britanii, care este adaptat pentru a satisface nevoile studenților noștri străini care studiază în România.

 Echipa noastră de profesioniști are mulți ani de experiență în lucrul cu familiile din școlile primare internaționale. Prin urmare, suntem încrezători în capacitatea noastră de a sprijini familiile recent mutate într-o școală sau țară nouă. Dacă doriți să știți mai multe sau să ne faceți o vizită la școală și să vă întâlniți cu elevii și profesorii, vă rugăm să contactați echipa de admiteri a școlii, deoarece ne va face o deosebita plăcere să vă prezentăm campusul nostru.