NextGen after school

Clubs 15-17

O educație de viitor care îi va deschide larg ușa spre oportunități reale în carieră și în viață. ISO te aduce mai aproape de visul tău: de a-ți vedea copilul devenind un adult independent, respectat, capabil să facă față vieții.

Bun venit la ISO România!

sau sună la 0770 460 852 pentru mai multe detalii.

Structura și conținutul potențial al examenelor Cambridge oferă un cadru cuprinzător pentru extinderea abilităților lingvistice ale tinerilor și pentru utilizarea lor în contexte interesante și captivante. În plus, obiectivul de a participa și a avea succes în examenele Cambridge poate oferi obiective clare, care pot să ofere studenților focusul necesar în a stăpânii  limba și le pot insufla un sentiment de realizare.

Toate cluburile Cambridge descrise mai jos vor folosi  vocabularul și punctele de gramatică necesare pentru a avea succes la examenele respective. Programul propus revizuiește și extinde abilitățile lingvistice folosind activități distractive și plăcute, inclusiv jocuri de rol, quizuri,  concursuri, dezbateri, etc. 

Din cauza limitării de timp, se va pune accent pe vorbire și ascultare. Unele activități de citire sau scriere pot fi atribuite ca teme suplimentare pentru a consolida subiectele deja abordate sau pentru a pregăti elevii pentru activitățile din săptămâna următoare.

Sunt propuse trei cluburi de Cambridge – câte unul pentru următoarele niveluri: A1, A2 și B1. Deși pentru fiecare club sunt prevăzute grupe de vârstă recomandate, se recomandă ca elevii să fie repartizați în primul rând în funcție de nivelul de abilități. Dacă există cerere pentru formarea unui grup de studenți la nivelul B2, atunci facem demersuri de a iniția grupa respectivă .

A9S04243 scaled

Structură și resurse:

La fiecare materie se stabilește o serie de obiective de învățare pentru ca, atât profesorii, cât și elevii să cunoască ce conținut trebuie să acopere și ce abilități să dezvolte:

În funcție de club – A1, A2 sau B1 – aceste subiecte vor fi explorate alături de un anumit punct de gramatică relevant pentru nivelul cursantului. (vezi mai jos pentru mai multe detalii.)

international line

Cambridge Fun – Flyers A2

Grupa de vârstă: 8 ani+

elevii își vor exersa și își vor dezvolta abilitatea utilizării limbii engleze  într-un mod care să consolideze abilitățile relevante pentru examenul Cambridge A2 (Flyers). Activitățile clubului se vor concentra pe consolidarea obiectivului limbajul într-un mod distractiv și plăcut – ca atare, întâlnirile săptămânale se vor învârti în jurul utilizării jocurilor de tot felul. Accentul va fi pus pe vorbire și ascultare, cu exerciții scurte de gramatică oferite ca teme suplimentare (opționale).

STRUCTURĂ ȘI RESURSE

curs Cambridge Fun - Flyers A2

Pe parcursul anului vor fi acoperite toate subiectele menționate mai devreme. În plus, punctele de bază ale gramaticii relevante pentru examenele Flyers A2 vor fi acoperite și revizuite:

Resursele utilizate se vor baza pe materialele de pregătire conform examenului Cambridge, completate de diverse alte resurse și materiale online concepute de instructor.

sau sună la 0770 460 852 pentru mai multe detalii.

Vezi aici formularul de înscriere

Cambridge Fun – B1

Grupa de vârstă: 10 ani și peste

studenții trebuie să exerseze și să-și extindă limba engleză într-un mod care să consolideze abilitățile relevante pentru examenul Cambridge B1 (PET). Activitățile clubului se vor concentra pe consolidarea limbii țintă într-o manieră distractivă și plăcută – ca atare, întâlnirile săptămânale se vor învârti în jurul utilizării jocurilor. Accentul va fi pus pe vorbire și ascultare, cu exerciții scurte de gramatică oferite ca teme suplimentare (opționale).

A9S04192

STRUCTURĂ ȘI RESURSE

curs Cambridge Fun – B1

Pe parcursul anului vor fi acoperite toate subiectele menționate mai devreme. În plus, punctele de bază ale gramaticii relevante necesare examenului B1 (PET) vor fi acoperite și revizuite:

Resursele utilizate se vor baza pe materialele de pregătire conform examenului Cambridge, completate de diverse alte resurse și materiale online concepute de instructor.

sau sună la 0770 460 852 pentru mai multe detalii.

Taxă pentru curs

TAXĂ

1200
RON
pentru cele 9 ședințe
  • Se poate achita și în 3 rate a câte 400 RON

Date de contact

Contact secretariat

Admitere

Înscrie chiar acum copilul!