NextGen | International School of Oradea

Educating the Next Generation Kids

 


Organizator

Avem deosebita plăcere sa vă invităm la ‘’Conferința NextGen’’, eveniment care va avea loc în Oradea, având ca tematică dezvoltarea creativității în educația copiilor. Dezbaterile conferinței vor avea următoarele tematici:

 Promovarea schimbului de idei și experiențe în domeniul educației;

Consolidarea rețelelor între societatea civilă și sistemul educațional în beneficiul unei educații mai bune pentru toți.

Participă la eveniment

Tematicile principale

Creativitatea în dezvoltarea copilului

Povestirea ca instrument de îmbunătățire a creativității copilului

Rolul educației în dezvoltarea creativității copilului

Locație

DoubleTree by Hilton Hotel Oradea,
Aleea Ștrandului 9, Oradea 410051, Romania

De ce să participați la acest eveniment?

Veți avea șansa să vă întâlniți cu speakeri renumiți în parenting;
Veți avea ocazia sa învățați cum să vă conectați mai bine cu cei mici;
Veți descoperi cum să potriviți stilul dumneavoastră de a fi părinte cu personalitatea copilului, pentru a contribui la creșterea creativității acestuia;
Veți avea șansa să participați la ateliere practice pentru a vedea cum teoria poate fi transformată în practică;
Vă puteți alătura unei comunități care respectă aceleași valori ca și dumneavoastră;

Speakers

Fă cunoștiință cu speakerii noștri

Otilia Mantelers
Otilia Mantelers

Psiholog, leader Hand in Hand Parenting în România.

Ana Nicolescu
Ana Nicolescu

Co-Fondator al agenției Parenting, blogger Mămica Urbană

Sinan Koșak
Sinan Koșak

Director, International School of Bucharest

Gillian Greenwood
Gillian Greenwood

Academic Governor and Independent Consultant

Mirela Tanc
Mirela Tanc

Profesor de limba și literatura română la Școala Gimnazială ”Oltea Doamna Oradea, România

Catherine Meyrick
Catherine Meyrick

Primary Teacher, International School of Oradea

Otilia Mantelers

Otilia Mantelers este psiholog, specialist în joc terapeutic și leader Hand in Hand Parenting în România. Susține conferințe și cursuri pentru părinți de peste 7 ani, fiind unul din promotorii educației copiilor bazate pe atașamentul solid între părinte și copil. Ea crede în grija față de părinte și de susținerea vieții sale emoționale și nu în critica și judecata greșelilor acestuia. Otilia Mantelers este autoarea poveștii terapeutice pentru copii Secretul Monstrului, apărută la Ed. Humanitas Junior. În prezent Otilia este în formare în psihoterapia traumei.

Ana Nicolescu

Motto-ul ei în viață este: Trăiți momentul!

Doamna Nicolescu a lucrat 13 ani în presa scrisă, unde a scris articole pentru reviste de sănătate și frumusețe.  De 3 ani și jumătate este co-fondator al agenției Parenting PR http://parentingpr.ro/, unde dezvoltă împreună cu o echipă uimitoare, concepte, idei și evenimente pentru clienții care au un obiectiv clar – Familia.
În ultimii 6 ani, ea scrie și pe propriul blog, Mămica Urbană https://mamicaurbana.ro/author/admin/. Intențiile și misiunea ei este de a le oferi părinților momente de a se conecta cu o comunitate care respectă aceleași valori și principii.
Ea este, de asemenea, mama a două fete și printre pasiunile ei se număra: călătoriile, mâncarea bună, lectura și yoga.

Sinan Koșak

Domnul Sinan Koșak este director la International School of Bucharest. Are peste 20 de ani experiență în învățământ și de 6 ani se află în echipa de conducere a școlii.
Înainte de a fi director, domnul Koșak a fost profesor de fizica și coordonator de științe la școlile Lumina. De asemenea, este co-autorul a două manuale de fizică pentru elevii de liceu. Și-a obținut Diploma de Licență în Ankara, la Universitatea Middle East Techincal, iar în prezent, domnul Koșak își completează studiile de MBA la Universitatea din București. Citatul celebru „Fii tu însuți schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.” de Mahatma Gandhi, a fost și rămâne o mare inspirație pentru domnul Koșak.

Gillian Greenwood

Mi-am început cariera ca profesor în învățământul primar în Londra, ulterior fiind director de scoală în școli internaționale britanice din Marea Britanie, Havana, Tokyo, Jakarta, Qatar, Zambia, Spania, Egipt și România. In multe dintre aceste poziții, am avut ca responsabilități principale: organizarea și înființarea de scoli noi; în altele am fost numită pentru a evalua și îmbunătăți sistemul de predare și învățare și îmbunatățirea structurii administrative existente. Majoritatea acestor școli au oferit grădinița, învățământ primar și gimnazial cu avantajul continuității și al progresului pentru elevii cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani. Chiar dacă acum nu mai profesez ca director de școală, continui să-mi mențin pasiunea pentru educație prin rolul meu de guvernator universitar pentru un grup de 3 școli internaționale din Nairobi, Kenya.

Mirela Tanc

Motto-ul ei: Dacă vrei cu adevărat, POȚI!
Este membru al Global Advisory Board Foremost Foundation, câștigătoare a competiției globale First Runner Up Pattern Recognition-E2 Singapore 2018. Pentru inovațiile aduse educației la nivel internațional a fost declarată: Winner the Global e-innovation Award 2017. A fost selectată ca Microsoft Innovative Educator Expert , Skype Master Teacher și MICROSOFT Trainer. Este membru al Harvard Learning Community. A fost numită de United Nations Global Ambassador Teach SDGs și delegat la UNITED NATIONS Data Forum Dubai 2018. Aceste aprecieri internaționale au adus-o în atenția factorilor de decizie și a fost invitată la: TEDx Brașov ca Speaker, Let’s Do It Ambassador, MSFTEduChat Host, Empatico Participate Fellow, Building Education 2018 Speaker.
De asemenea este profesor fondator ACCED, în cadrul căruia pregătește profesorii pentru a face față provocărilor de azi.

Catherine Meyrick

Catherine Meyrick este profesoară în invatamantul primar de peste 30 de ani. Până în 2011, a lucrat în școli din Marea Britanie. În 2011, ea a decis să lucreze la nivel internațional. A mers la Moscova, unde a lucrat timp de trei ani, iar ultimii patru ani si i-a petrecut predand in Romania. Declara faptul ca: ‘’Îi încurajez pe elevii mei să fie cei mai buni elevi și să-și asume responsabilitatea pentru acțiunile lor, in clasă și la scoala. Este întotdeauna o bucurie să vedem că tinerii cresc și se dezvoltă cu încredere și independență in gândire. Să nu uităm că copiii de astăzi sunt conducătorii de mâine.

Programul Conferinței

Programul de mai jos poate suferi mici modificari.
Mai 25, 2019 | 09:00 – 18:00

09:00 – 09:30

Bun venit și înscrieri

09:30 – 09:45

Deschiderea de către organizatori

09:45 – 10:00

Prezentarea sponsorilor

10:00 – 11:00

Sesiunea 1 (Ana Nicolescu – Cum readucem magia poveștilor în viața copiilor nativi digitali)

11:00 – 11:30

Sesiunea 2 (Sinan Kosak – Creativity in Action – How We Walk the Talk)

11:30 – 12:00

Sesiunea 3 (Gillian Greenwood – Creativity: can it be learned – or lost?)

12:00 – 12:30

Pauză de cafea

12:30 – 13:00

Sesiunea 4 (Catherine Meyrick – Using questions to support your child)

13:00 – 13:45

Sesiunea 5 (Otilia Mantelers Creativitatea copiilor – cum îngrijim și păstrăm acest dar înnăscut)

13:45 – 14:00

Sesiunea 6 (Mirela Tanc – Cum îi pregătim pe copiii de azi pentru ziua de mâine?)

14:00 – 15:00

Prânz opțional pentru participanții la workshop

15:00 – 16:30

Workshop partea I (Otilia Mantelers – Lacrimile și emoțiile grele ale copiilor – cum le primim și le gestionăm cu empatie)

16:30 – 16:45

Pauză de cafea

16:45 – 17:45

Workshop Partea II (Otilia Mantelers – Lacrimile și emoțiile grele ale copiilor – cum le primim și le gestionăm cu empatie)

17:45 – 18:00

Discurs de încheiere

Moderatorul Conferinței

Oana Mudura – Brand Manager KOOLT Communications

Oana Mudura are o experiență de peste 10 ani în televiziune unde a prezentat știri și a fost managerul unei stații locale. A studiat marketing digital și de 5 ani de zile conduce propria companie de comunicare.

 

Facebook

LinkedIn

Înregistrează-te la eveniment

Informații de contact
email: [email protected]
phone: +40 359 178 757

Conferinta

Valabile pâna în 25.05.2019

Pret Bilet – 115 Lei

Pret Bilet Pachet Family – 205 Lei

Conferinta + Workshop

Valabile pâna în 25.05.2019

Pret Bilet – 235 Lei

Pret Bilet Pachet Family – 425 Lei

Partener Principal

Parteneri Premium

Parteneri

Parteneri Media