Mesaj din partea directorului

Dragi părinți,

ISO este o școală care se mândrește cu primirea călduroasa oferita copiilor și părinților din întreaga lume. Sper ca site-ul nostru să vă transmită unele informații despre acest fapt.

Comunitatea multinațională, care este reprezentată la ISO de către elevi și familiile lor, precum și de către staff, va contribui la crearea unui mediu de învățare care să stimuleze înțelegerea globală și aprecierea reciprocă, precum și diversitatea culturilor pe care le aducem zi de zi la școală.

Ne dorim să fim mândri de standardele academice ridicate care vor fi obținute de către elevii noștri și să îi încurajăm să obțină cele mai bune rezultate în toate aspectele curriculumului. Promovăm valori precum auto-disciplina, respectul, simțul umorului, iubirea de a învăța și sentimentu de descoperire, care sunt atât de importante pentru adulții viitorului.

Vă transmitem acest bun venit călduros la ISO , atât eu cât și personalul ISO și ne dorim sa faceți parte din aceasta comunitate școlara foarte specială, care este comunitatea ISO .

Ahmet DÜNDAR

Director