Ahmet Dündar

Director Executiv

Dl. Dündar s-a născut în Izmir, Turcia și s-a mutat în București în 2000. Experiența lui în Oradea a debutat în iunie 2017.

A absolvit Universitatea din București cu o diplomă de licență în limbă și literatură străină cu specializare în engleză-spaniolă, ulterior obtinând o diplomă de master în Management educațional. De atunci a obținut certificări în IB Spanish ab initio certificat cat 1 și Educare Child Protection.

A lucrat la Școala Internațională din București (ISB) timp de 8 ani în diverse funcții, între care profesor de spaniolă, consilier în carieră, coordonator Alumni și diriginte la Clasa a șasea.

Când vine vorba de pasiuni, călătoriile și meciurile de fotbal sunt lucrurile de care se bucură cel mai mult. Nu e decât un singur lucru pe care ii place mai mult, și acesta este să petreacă timp cu familia sa.

Sfatul său pentru elevii săi este: “Alege lucrul pe care să îl faci toată viața bucurându-te de el.” Acesta a fost sfatul pe care l-am dat tuturor elevilor mei care mi-au cerut opinia cu privire la planurile lor academice. În același timp, acesta este același motto pe care încerc să-l aplic și în viața mea. Educația nu este o profesie pentru mine, este un stil de viață, este valoarea din care încerc în mod continuu să-mi fac scopul vieții.”