Cristina Bota

Teacher Assistant

Bună ziua! Sunt Cristina Bota și mă bucur să mă alătur echipei ISO ca Profesor asistent la Creșă.

Am o licență în Limba și literatura Engleză – Franceză, iar acum îmi desfășor studiile masterale la Tipuri de modernitate în spațiul anglofon și francofon.

Pe parcursul universității am fost implicată în proiecte extracurriculare cu copiii, precum Clubul de Lectură în franceză la Biblioteca Județeană, sau clubul de Lectura Unei Sculpturi la muzeu.

Personal, cred că lucrul cu copiii creează oportunități de formare a caracterelor, de a-i învăța despre sine și despre univers, și de a le stârni setea de cunoaștere. O sursă constantă de bucurie o constituie progresul și creșterea lor împletite cu o doză bună de curiozitate.

Pasiunile mele sunt arta, literatura și cultura, între hobby-urile mele se găsesc lectura, pictura, scrapbooking-ul, caligrafia, călătoriile și muzeele. Pe lângă acestea, mă plimb des prin natura, iar câteodată pornesc în drumeții cu prietenii.

“Cu cât citești mai mult, cu atât vei ști mai multe lucruri, cu atât vei învăța mai mult, cu atât vei merge în mai multe locuri.” – Dr. Seuss