Raluca Igna

Wellbeing Leader

Sunt psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental. Bazele formării ca psiholog le-am făcut la Universitatea Babeș-Bolyai, Institutul Albert Ellis și prin participări la diverse cursuri post-universitare, workshop-uri și conferințe din țară și străinătate. De-a lungul călătoriei profesionale de peste 10 ani, am lucrat în mediul universitar cât și în cel privat, cu adulți și copii, pe o paletă largă de situații.

Credința mea este că noi ca și adulți, părinți, educatori sau consilieri avem datoria de a avea grijă de universurile celor mai mici decât noi, grija care din poziția pe care o ocup la ISO, reprezintă atenția către emoțiile, gândurile, comportamentele copiilor, cât și asupra relațiilor care se stabilesc între aceștia. Toate acestea influențează starea de bine, participarea activă la ore, capacitatea de sintetizare a cunoștințelor și interacțiunile sociale față de colegi și profesori. 

Sunt aici pentru a crea contextul potrivit de dezvoltare al fiecăruia, în funcție de nevoile și strategiile specifice, pentru a se putea bucura cât mai mult de experiența școlară.