Summer School 2022 la International School of Oradea

Împreună construim amintiri și dezvoltăm creativitatea copilului dumneavoastră!

În perioada 27 iunie – 22 iulie, școala noastră a organizat o nouă ediție a Summer School pentru un număr de aproximativ 100 de copii. 

10 dintre profesorii noștri le-au fost alături copiilor în această aventură de cunoaștere. Fiecare săptămână a avut o tematică în jurul căreia s-au desfășurat toate activitățile cu copiii. Prima săptămână a fost despre viețuitoarele de pe pământ – Under the stars. A doua săptămână a fost despre viețuitoarele din apă – Under the sea. În săptămâna a treia copiii au călătorit în jurul lumii – Around the world. Iar cea de-a patra săptămână a scos la iveală spiritul de competiție al copiilor prin Summer Olympics Week.

Anul trecut, în cadrul școlii de vară am avut o serie de activități interactive și distractive pentru copi cu ajutorul Asociației Grundi: experimente științifice cu apă, pământ (roci, pietre), foc (da, foc), aer, olărit, pictură precum marii artiști, gătit (fără foc, desigur), au realizat un ziar, au fost în vizită la muzeu, la Zoo, la terarium, au spălat un covor împreună și au grădinărit. Totul într-un mediu internațional și muticultural. Și anul acesta copiii au participat la o serie de activități precum: lectură, activități senzoriale, activități de exploare, bricolaj, muzică și dans, desen, activități de gătit (fără foc, bineînțeles). În funcție de vârsta copiilor, am mai fost și jocuri matematice, boardgames, scriere creativă, experiemente științifice, activități de mindfulness.

Părinții împreună cu noi au avut ocazia de a le oferi copiilor lor șansa de a învăța și exersa limba engleză prin activități interactive și distractive, menite să le dezvolte creativitatea și curiozitatea.

La programul Summer School 2022 au participat și copii din afara școlii noastre și a fost ocazia perfectă pentru părinții lor pentru a vedea dacă mediul internațional și curricula britanică li se potrivesc. De asemenea, părinții au avut libertatea de a alege lungimea programului (scurt – 8:30-12:30 – sau lung – 8:30-16:00), durata de la 1 săptămână la 4 săptămâni, respectiv putea începe programul oricând pe parcursul celor 4 săptămâni.  

În ultima zi de summer school, părinții și copiii și profesorii s-au adunat la o cafea și o limonadă și au vorbit despre plusurile și minusurile programului. Apreciem foarte mult fiecare feedback, pentru că ne va ajuta să devenim mai buni în organizarea programului de anul viitor.

Vă dorim o vară frumoasă și ne vedem în toamnă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *